19 oktober 2011

IDAGS FIX OSV...

Åhhhhh ja. Så kom jeg endelig til tandlægen, og det viste sig at jeg havde betændelse i tandkødet pga. visdomstanden. Jeg fik så sprøjtet noget antibiotika-ting ind i tandkødet med en sprøjte, av? Fik så noget klorhexidin og en sprøjte som på billedet, så jeg skal gøre det selv de næste par dage. Det skulle gerne være bedre allerede fredag, ellers skal jeg derhen igen for formentlig at få hevet tanden ud. Men mon ikke det forsvinder...

Så var jeg derefter i Rødovre hos min fysioterapeut, og jeg prøvede nogle forskellige former for tape, og løb lidt på gangen osv. Så... det Felden på billedet er noget jeg smører med, og binder ind om aftenen når jeg skal sove. Det har så hjulpet på hævelsen over weekenden, og skal jeg derfor blive ved med at bruge. Udover det fik jeg en ny slags tape, som jeg selv kan sætte på. Umiddelbart hjalp det også lidt da jeg løb de 15 sek. på gangen i dag. Skal ringe til min egen læge imorgen, og få udskrevet noget Ibubrofen (smertestillende og dæmpende), som jeg kan prøve af sammen med alt det andet i cirka 10 dage, samtidig med at jeg skal prøve at løbe igen (ENDELIG!). Hvis DÉT ikke virker, så skal jeg sendes videre til specialist og scannes og blablabla... Så håber det gør. Jeg vil have ondt lige meget hvad, men så længe jeg kan løbe siger han, så er det fint og skal nok hele over tid. 

Udover det, er jeg måske ved at blive syg. Der er SÅ KOLDT på arbejdet, og  ender altid med at jeg går hjem i regnen, og sidder pladder våd i bussen.

Undskyld min jamren, men... synes det er lidt fesent at være mig lige p.t.
Et lille billede af, ja. Dagens fix osv...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar